مازندران قطب پرورش وتولید مرغ در کشور است اما مردم بومی استان همچنان از قیمت ناعادلانه آن می نالند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری گفت: این استان با داشتن 2 هزار و 84 واحد مرغداری گوشتی، 170 واحد مرغ مادر، 10 واحد تولید مرغ اجداد و زیرشاخه هایی مانند 40 واحد تولید تخم مرغ و تولید بیش از 11درصد گوشت مرغ رتبه نخست کشوری را به خود اختصاص داده است

نگهدار افزود: مازندران در توليد مرغ گوشتي با ظرفيت 24ميليون و 640هزار قطعه، مقدار 180هزار تن توليد اسمي و 127هزار تن توليد رسمي دارد كه 11درصد توليد كشور است و در بخش مرغ گوشتي نيز اين استان با 4ميليون و 86 هزار قطعه ظرفيت و 180ميليون قطعه توليد، بيش از 30درصد توليد كشور را به خود اختصاص داده است.

به گفته وی در پرورش مرغ اجداد گوشتي نيز با ظرفيت 180هزار قطعه مقدار5 ميليون و400 هزار قطعه توليد سالانه دارد كه اين رقم بيش از 45درصد كل توليد كشور را شامل مي شود، به غير از ميزان توليد كه اين استان را در رتبه اول كشور قرار داده، كيفيت محصول توليدي مازندران نيز در حد استاندارد است و تفاوت قيمت محصول صنعت طيور اين استان نيز نسبت به محصول ساير استان ها يكي از نشانه هاي برتري آن است.

وی افزود: تولید روزانه مرغ درمازندران به حدود 650 تن می رسد که حدود 350 تن آن به تهران ارسال می شود. حدود 60درصد گوشت مرغ و جوجه توليدي از مزارع مرغ مادر گوشتي و اجداد به خارج از استان صادر مي شود./ز


برچسب ها: تولید ، مرغ ، کشور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.