رسانه‌های بیگانه فارسی‌زبان و غیرفارسی‌زبان در حرکتی هماهنگ، با سکوت در برابر حمله تروریستی به مرزبانان ایرانی، اعدام 16 نفر از عناصر گروهک‌های مسلح و قاچاقچیان مواد مخدر را برای بهره‌برداری‌های بعدی، بصورت وارونه پوشش خبری می‌دهند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، پس از حادثه تلخ تروریستی حمله به یگان مرزبانان مستقر در سراوان و شهادت 14 نفر از مأموران نیروی انتظامی، دادستان زاهدان اعلام کرد به تلافی این عملیات تروریستی، 16 نفر از عناصر گروهک‌های مسلح معاند را اعدام کرده است.

اندکی پس از انتشار این خبر، اعدام این 16 معاند که از قاچاقچیان مسلح مواد مخدر و همکاران ریگی معدوم در گروهک جندالشیطان نیز بوده‌اند، در اکثر رسانه‌های معتبر جهان بازتاب یافت تا چند روز پس از انتشار گزارش احمد شهید، مقدمات و بهانه‌ها برای افزایش فشارهای حقوق بشری بر ایران، فراهم شود.

شیرین عبادی برنده جایزه صلح نوبل که به یکی از تریبون‌های حمله به منافع ملت ایران تبدیل شده است، در نامه‌ای به احمد شهید، با "انتقادی لطیف" از حمله به مرزبانان ایرانی، قوه قضاییه و مسئولان کشور را بدلیل اعدام 16 عضو گروه‌های معاند، مورد حمله قرار می‌دهد و این قوه مستقل کشور را به نداشتن استقلال متهم می‌کند.

عبادی از احمد شهید خواسته است تا ضمن درج این مسئله در پرونده نقض حقوق بشر حکومت جمهوری اسلامی ایران، به هر شیوه ممکن اعتراض خود را نسبت به اعدام‌های فراقانونی در ایران اعلام نمایید.

16 اعدامی چه کسانی بودند؟ / اشرار مسلح و قاچاقچیان مواد مخدر یا فعالان سیاسی؟

صبحگاه روز شنبه مورخه 4 آبان‌ماه 92 حکم 16 نفر از محکومان حوادث تروریستی سیستان و بلوچستان و محکومان در خصوص حمل و نگهداری عمده مواد مخدر در زندان مرکزی زاهدان به اجرا در آمد. هشت نفر از این 16 نفر، تروریست‌های عضو گروهک جندالشیطان به فرماندهی ریگی و هشت نفر دیگر نیز از اشرار مسلح و قاچاقچیان مواد مخدر بودند.

اسامی اشرار اعدام شده و اتهام آن‌ها را از اینجا مشاهده کنید.

براساس توضیحات منتشر شده از سوی قوه قضاییه، احکام قطعی این افراد از مدت‌ها قبل صادر شده بود، اما بدلیل وجود امکان فراهم شدن شرایط بهره مندی از عفو و رأفت اسلامی، اجرای این احکام به تعویق افتاده بود. اما با اصرار اشرار بر اقدامات تروریستی، این احکام با طی تشریفات قانونی، به اجرا درآمد.

تلاش برای القای اختلاف و آتش‌افروزی میان شیعه و سنی

یکی دیگر از نکات قابل توجه، تاکید این رسانه‌ها بر سنی بودن عناصر تروریستی حمله کننده به نیروهای ایرانی و همچنین اشرار اعدام شده در زندان زاهدان است.

نیویورک تایمز: ایران 16 شورشی سنی را به تلافی یک حمله، اعدام کرد

گلوبال پست: ایران 16 شورشی مظنون را پس از مرگ 17 مرزبان اعدام کرد.

 ( این در حالی است که این 16 نفر مظنون نبوده و احکام آن‌ها تایید شده بود)

خبرگزاری فرانسه: ایران به تلافی کشتار در مرز پاکستان، 16 نفر را اعدام کرد

دیلی تلگراف انگلیس: ایران 16 زندانی را پس از کشته شدن مرزبانانش در مرز پاکستان، اعدام کرد

شیکاگو تریبیون: ایران یک روز پس از کشته شدن 14 مرزبانع 16 زندانی را اعدام کرد

بی‌بی‌سی فارسی، از حمله تروریستی به مرزبانان ایران با عنوان "درگیری‌های سراوان" یاد می‌کند 

دویچه‌وله فارسی هم برای القای اختلاف قومی - مذهبی، اشرار اعدام شده را "16 مخالف بلوچ" می‌نامد

بیشتر رسانه‌های غربی با هدف ایجاد شکاف میان شیعه و سنی و روشن کردن آتش اختلافاتی مشابه آنچه در کشورهای منطقه در جریان است، این قاچاقچیان و اشرار مسلح را با عناوینی چون "فعالان سنی"، فعالان بلوچ"، "معارضان سنی" معرفی کرده‌اند و در طرف مقابل نیز، عوامل حمله کننده به نیروهای مرزبانی را هم "شبه‌نظامیان سنی" می‌نامند.

پایگاه صهیونیستی دبکا هم اشرار اعدام شده را "فعال بلوچ" نامیده است.


رادیو فردا هم مانند سایر رسانه‌های غربی هیچ اشاره‌ای به هویت 16 اعدامی و حمله تروریستی به مرزبانان ایرانی نمی‌کند

گرچه هموطنان سنی با ماهیت این اشرار مسلح آشنایی دارند، اما وظیفه مقامات محلی و علمای هموطنان سنی مذهب درچنین شرایطی برای حفظ وحدت و روشن‌گری بیش از هر زمان دیگری سنگین‌تر خواهد بود.

آنچه مسلم است، عوامل تروریستی و اشرار مسلح وابسته به رژیم‌های مرتجع عربی و سرویس‌های بیگانه، کم‌ترین ارتباط و سنخیتی با هموطنان سنی که در دفاع از کشور شهدای بسیاری را تقدیم انقلاب و ملت ایران کرده‌اند، ندارند و هوشیاری نمایندگان سنی مجلس شورای اسلامی و سایر هموطنان سنی در اعلام برائت از این اقدامات، هرگونه شائبه را از بین خواهد برد.

این رسانه، در اقدامی دیگر، بر "سنی" بودن مهاجمان تروریست تاکید کرده‌اند، حال آنکه ماهیت وهابی‌ و تکفیری این افراد روشن است.

العربیه: شبه‌نظامیان سنی، مسؤولیت حمله در مرز پاکستان را بر عهده گرفتند


گروه تروریستی عامل حادثه سراوان چه کسانی هستند؟

گروه جیش العدل توسط جریانی منشعب شده از گروهک عبدالمالک ریگی به رهبری فردی به نام عبدالرحیم ملازاده با نام مستعار صلاح الدین فاروقی شکل گرفته است. برخی شواهد گویای این نکته است که چارت سازمانی این گروه با مشاوره برخی از اعضای سازمان منافقین بسته شده و منظور از این اقدام تشکیل گروهی تشکیلاتی تر و مدون تر از گروه ریگی بوده که میزان خطای و آسیب پذیری آن کمتر باشد.

صلاح‌الدین فاروقی سرکرده گروهک "جیش العدل"

این جریان به این دلیل انتخاب شد که برخی چهره های تاثیر گذار این گروه حتی در زمان ریگی نیز ارتباط بیشتری با سرویس های اطلاعاتی آمریکا در افغانستان و پاکستان داشته اند. همچنین صلاح الدین فاروقی رهبر جیش العدل از نزدیکان یکی از گردانندگان شبکه های ماهواره ای فارسی می باشد که ارتباط علنی با برخی سرویس های اطلاعاتی کشورهای عربی دارد.

رهبر گروه جیش العدل مانند رجوی در سازمان منافقین عنوان کرده که اعضا تنها براداران و خواهران همدیگر می توانند باشند! و تصمیم گیری درباره افرادی که از دستورات رهبر و سازمان جیش العدل سرپیچی می کنند با یک دادگاه داخلی در درون این گروهک می باشد که حکم صادره آن بلافاصله باید اجرا بشود.



برچسب ها: مرثیه ، سرایی ، رسانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.