دبیر علمی این کنگره در نشست خبری بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، گفت: این کنگره بزرگترین و مهمترین کنگره صنایع غذایی در کشور است که در تاریخ هفتم تا 9 آبان ماه با حضور چهار تا پنج هزار نفر از سراسر کشور در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز،

عسکر فرهناکی افزود: طی مدت گذشته دو هزار و 500 مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شد که پس از بررسی توسط 114 داور از سراسر کشور، 130 مقاله علمی و پژوهشی به عنوان سخنرانی و یک هزار و 800 مقاله نیز به عنوان پوستر ارایه می شود.

وی ادامه داد: 27 پنل تخصصی در محورهای مختلف برگزار خواهد شد که 40 درصد از این پنل ها کاملا تخصصی و با حضور سخنرانان انجام می شود.

دبیر علمی بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با اشاره به محورهای همایش گفت: روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی، غذاهای فراسودمند، اصلاح الگوی مصرف در صنایع غذایی و ارایه غذا برای بیماران خاص از جمله محورهای این کنگره است.

وی افزود: در حاشیه این کنگره نمایشگاه آخرین دستاورد های صنایع غذایی و همچنین کارگاه هایی در این خصوص راه اندازی خواهد شد./س

برچسب ها: کنگره ، ملی ، غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.