به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازخبرگزاری فرانسه؛ یک مقام ارشد نظامی در فرانسه روز پنجشنبه اعلام کرد به دنبال وقوع موج تازه ای از حملات گروههای افراطی، نیروهای فرانسه، مالی و سازمان ملل با هدف جلوگیری از احیای این گروهها، عملیات گسترده ای را در شمال مالی آغاز کردند.
"سرهنگ ژیل ژارون"، سخنگوی ستاد مشترک ارتش فرانسه اظهار داشت: «تعداد 1500 نفر از نیروهای مالی، فرانسه و سازمان ملل در عملیاتی شرکت کرده اند که " هیدر" نامگذاری شده است.
این عملیات از روز یکشنبه و یک روز پس از سفر دوره ای دریاسالار "ادوار گیو" Edouard Guillaud ، رئیس ستاد مشترک ارتش فرانسه به مالی، نیجر و چاد آغاز شد.
بر اساس این گزارش، هدف از اجرای عملیات مشترک در مالی برقراری ثبات و امنیت و همچنین اعمال فشار بر جنبشهای تروریستی فعال در این کشور است تا از احیای آنان جلوگیری شود.