افراد بايستي درصورت استفاده از بادمجان آن را به صورت بخارپز مصرف کنند چرا که قسمت هاي بسيار سرخ شده که به رنگ سياه هستند سرطان را در فرد پديدار مي کند.

مرتضي صفوي، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:" بادمجان" يکي از سبزيجات با ارزش است که حاوي انواع ويتامين ها و مواد معدني گوناگون است.

وي افزود: افراد بايستي از سرخ کردن بيش از اندازه بادمجان، اجتناب کنند چرا که قسمت هاي بسيار سرخ شده بادمجان که به رنگ سياه در مي‌آيد سرطان را در سيستم بدن فرد پديدار مي کند.

وي در ادامه گفت: تمامي افراد براي استفاده از بادمجان بهتر است به صورت بخارپز و يا کمي تفت داده شده استفاده کنند.

وي خاطرنشان کرد: استفاده از بادمجان در درمان يبوست و بيماري هاي قلبي و عروقي بسيار مفيد و مناسب است.

وي در خاتمه گفت: بادمجان منبع غني از فيبر است که از سرطان گوارش نيز جلوگيري مي کند چرا که بهتر است بادمجان در برنامه غذايي گنجانده شود./ح

انتهاي پيام/

برچسب ها: سرخ کردن ، سرطان ، بیماری ، فیبر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار