صادقي کارشناس اقتصادی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران در رابطه با "سپرده های بانکی" گفت: بانک ها با به چرخش دراوردن سپرده های بانکی و جمع آوری سرمایه های خرد و کلان پراکنده افرادی که خود به هر دلیل توانمندی استفاده از سرمایه هایشان در چرخه اقتصاد کشور را ندارند باعث جمع آوری نقدینگی در حجم های مختلف از سطح کشور و در نتیجه کاهش تورم می شوند.
وی در ادامه به تاثیرات تغییر در نرخ سپرده های بانکی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر افزایش در میزان نرخ سپرده بانکی به سود تولید کننده و سپرده گذار است چرا که هم سود بیشتری نصیب سپرده گذاران می شود و هم با تشویق آنها به سپرده گذاری، افزایش در اعتبار بانک ها و حجم سپرده ها را به دنبال خواهیم داشت که همین امر باعث افزایش در جهت سرمایه گذاری مستقیم در اقتصاد و یا اختصاص تسهیلات به تولید کنندگان می شود.
این کارشناس اقتصادی در پایان خاطر نشان کرد: مسئله ایی که در حال حاضر از اهمیت بالایی برخوردار است میزان افزایش در نرخ سپرده های بانکی است این افزایش باید هم باعث جمع آوری نقدینگی در دست مردم شود و هم تقاضا کنندگان تسهیلات توانایی باز پرداخت آن را داشته باشند. به عبارتی افزایش محدود و نزدیک به نرخ تورم را داشته باشد.