مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛

توقف روال جدید تخصیص ارز / 2.7 میلیارد دلار سرمایه دارویی تا پایان سال

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو گفت: به دلیل زمان بر بودن روش جدید تخصیص ارز فعلا تخصیص ارز به روال قبلی برگشته که امیدواریم تا هفته آینده بتوانیم روال جدید تخصیص ارز را اجرایی کنیم.

دکتر پیرصالحی مدیرکل دارویی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در پاسخ به این سوال که قرار بود از ماه گذشته نحوه اختصاص ارز دارو تغییر پیدا کند و تسهیلات بیشتری به شرکت های دارویی داده شود، ولی چرا تا به امروز این موضوع عملی نشده، گفت: روش های تخصیص ارز که برای سیستم های دارویی در نظر گرفته شده بود، مشکلاتی همچون تخصیص ارز ، عدم توانایی شرکت های دارویی در جذب ارز را داشت که به همین دلیل در ستاد تدابیر مقرر شد که ارز شرکت های دارویی به نحوی تامین شود، به طوری که این شرکت ها بتوانند با پرداخت مبلغ 10 درصد، ارز را دریافت کنند و مابقی ارز را در عرض 3 ماه به بانکهای عامل پرداخت کنند.

وی افزود: اما متاسفانه روش اجرایی کردن این طرح بین بانک مرکزی وزارت بهداشت و بانکهای عامل کمی زمانبر شد و تقریبا از اوایل مهرماه پرداخت ارز به شرکت های دارویی متوقف گردید به طوری که تقریبا حدود 20 روز پرداخت ارز قطع شد.
 
پیرصالحی با بیان اینکه اگر قطع شدن ارز ادامه پیدا می کرد درباره معضل کمبود دارو در کشور ایجاد می شد عنوان کرد: با صحبت هایی که با مسئولین بانک مرکزی شد، دوباره قرارشد که از این هفته تخصیص ارز با همان روال قبلی انجام شود تا در اسرع وقت یعنی اوایل همین هفته یا هفته آینده روش جدید اجرایی شود.

وی ادامه داد: تا زمان اجرایی شدن روش جدید برای جلوگیری از کمبود دارو از چند روز پیش به شرکتهای دارویی ارز تخصیص داده شده است.

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو در خصوص ارز دارویی امسال خاطرنشان کرد: برای امسال 2.7 میلیارد دلار ارز برای دارو در نظر گرفته شده که ماهانه 100 میلیون دلار تخصیص پیدا می کند.

امیدواریم که با اجرایی شدن روش جدید تخصیص ارز بتوانیم حوزه دارویی را به آرامش کامل برسانیم./ع2
برچسب ها: ارز ، دارو ، روال ، شرکت ، تخصیص ، توقف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.