به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، مدير عامل بزرگترين توليدکننده اين محصول در کشور گفت: استان اصفهان با توليد سالانه 10 هزار تن پودرآب پنير سهم 20 درصدي توليد اين محصول را در کشور دارد.
طاهريان افزود: از هرکيلوگرم شير 200 گرم پنير و حدود 800 گرم آب پنير بدست مي آيد و آب پنير سرمي است که از شير جدا و در فرآيندي به پودر آب پنير تبديل مي شود.
عضو انجمن فرآورده لبني کشور مصرف سالانه پودرآب پنير کشور را درکشور حدود 25 هزار تن اعلام و اضافه کرد: حدود 30 هزار تن توليد ديگر اين محصول درکشور به آسياي ميانه و پاکستان صادر و سالانه 35 ميليون دلار در آمد ارزي از صادرات آن حاصل مي شود.
طاهريان گفت: پودر آب پنير در توليد هزار نوع محصول از جمله فرآورده هاي گوشتي، شيريني، شکلات و بستني کاربرد دارد.
وي پروتئين بالا و داشتن کلسيم در پودر
آب پنير را از مهمترين ويژگيهاي اين محصول بر شمرد.