استاد ایرانی بيوتكنولوژي گياهي دانشگاه گنت بلژيك، با حضور در همایش علمي در دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتي اصفهان آخرين يافته هاي خود پیرامون روش هاي نوين كلونينگ ژن را ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، در حاشیه این همایش که به دعوت انجمن فيزيولوژي گياهي ايران برگزار شد دكتر منصور كريمي گفت : هر ساله با حضور در چندين دانشگاه دولتي از طريق سخنراني هاي علمي، مشاوره و داوري رساله هاي دانشجويان تحصيلات تكميلي با دانشجويان كشور در ارتباط بوده ام و شاهد پيشرفت هاي دانشگاه هاي كشور در حوزه بيوتكنولوژي هستم.

وي با بيان اينكه در موسسه علمي VIBعضو هيأت علمي و در مؤسسه غير انتفاعي PSBمشغول به فعاليت است، در رابطه با تحقيقات خودگفت:دانش فني حاصل از تحقيقات صورت گرفته در دانشگاه ها در حوزه بيوتكنولوژي گياهي را در اختيار مراكز علمي قرار مي دهد.

دكتركريمي از حمايت كشور بل‍ژيك براي انتقال دانش فني به مراكز علمي به صورت رايگان سخن گفت و افزود: براساس مفاد توافقنامه انتقال توليدات علمي(MTA)، نتايج تحقيقات دانشگاهي در اين مؤسسه غير انتفاعي به صورت رايگان در اختيار مراكز تحقيقاتي و علمي براي كاربردي شدن قرار مي گيرد.

عضو موسسه علمي VIB، نقش محققان را در توسعه دانش كشاورزي حايز اهميت دانست و خاطر نشان ساخت: متأسفانه عمده تلاش محققان كشور در زمینه افزایش رتبه در توليد مقاله ISI است، در حالي كه اصل دانش اين است كه تحقيقات كشاورزي از آزمايشگاه به مزرعه وارد شود.

وي معتقد است : بايد تعريف علم در ايران بازنگري شود. زيرا علم ما به جاي اينكه بدون كاربرد در قفسه كتابخانه ها بماند بايد در مرحله اول بتواند مشكلات خودمان را حل نمايد و بعد از آن به صورت مقالات متعدد در اختيار محققان قرار گيرد.

دكترمنصوركريمي اظهار اميدواري کرد، در آينده بتواند در حوزه تخصصي بيوتكنولوژي گياهي با دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتی اصفهان ارتباط نزديك تري داشته باشد./س

برچسب ها: اصفهان ، دانشگاه ، صنعتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.