به گزارش
باشگاه خبرنگاران ؛ حسین چراغی افزود: این نمایش روایت یکی از قصه های قدیمی ایران درعصرمعاصراست که سینه به سینه نقل شده و از نام هایی است که هر ایرانی حتی اگر داستانش را نداند، حداقل یکبار اسمش را به گوش شنیده است.
وی افزود: این نمایش عروسکی با تکیه بر فضای موسیقایی برای مخاطبان نوجوان تولید شده است و در بخش نوجوان جشنواره بیستم تئاتر کودک در همدان به روی صحنه می رود.
کارگردان نمایش «امیر ارسلان نامدار» خاطر نشان کرد: درکشورمنابع سرشاری ازآثار کهن، قصه ها وافسانه وجود دارد که با اقتباس از آنها می توان الگوهای اساطیری ایران را به نوجوانان معرفی کرد.
وی با ریسک پذیر خواندن نمایش هایی با داستان های اساطیری گفت: نزدیک کردن قصه های قدیمی به زبان قابل فهم برای نوجوانان سخت است، زیرا نباید به اصل آن خدشه ای وارد شود به همین منظور هنرمندان کمتری دراین حوزه کارمی کنند.
چراغی اضافه کرد: در دنیای امروز نوارهای قصه و کتاب های داستان کمتر شده است و نوجوان ها بیشتر با رایانه و اینترنت سرگرم هستند و با آثار کهن کمتر عجین هستند که با نمایش در آوردن این داستان ها زمینه ماندگاری آنها را می توان فراهم کرد.
وی با تاکید براینکه همدان پایتخت تئاتر کودک و نوجوان کشوراست، گفت: دردو سالی که جشنواره تئاترکودک و نوجوان در اصفهان برگزار شد، همه متولیان برگزاری به این نتیجه رسیدند که این جشنواره باید به زادگاه اصلی خود بازگردد.
کارگردان نماش عروسکی «نوازنده ای که ماه را می نواخت» درجشنواره هجدهم ادامه داد: همدان از نظرامکانات و تجهیزات روند رو به رشدی دارد و همه مسئولان استان بخصوص فعالان حوزه فرهنگی با تلاشهای بسیار، سعی دارند جشنواره به سرانجام مطلوبی برسد.
وی تفکیک نمایش بخش های خردسال، کودک و نوجوان را اقدامی قابل توجه دانست و افزود: جشنواره بیستم از تنوع ژانر برخوردار است و تفکیک گروه سنی در اجرای نمایش ها قطعا به نفع تماشاگر، داور و تولید کننده است.
چراغی با مناسب خواندن اقدام ایجاد بخش ویژه نمایش های همدان گفت: این بخش بخاطر میزبانی افزوده نشده است؛ بلکه این چهار نمایش به حدی قوی بوده است که شورای انتخاب آثار را مجاب به ایجاد این بخش کرده است./س