معاون فنی جهادکشاورزی ساوه گفت: 15هزار و ۱۷۱ تن محصول دامي درنیمه نخست امسال در این شهرستان توليد شد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، خليلي افزود: اين ميزان شامل دو هزار و ۵۱۵ تن گوشت مرغ، ۳۸۴ تن گوشت قرمز و ۱۲ هزار و ۵۰ تن شير خام بوده است.
وي گفت: در اين مدت دو ميليون و ۲۶۱ هزار و ۹۰۰ قطعه جوجه ريزي در مرغداري هاي اين شهرستان انجام شد.
وي بيان كرد: دامداران با شركت در آموزش هاي ترويجي جهاد كشاورزي مي توانند توليدات دامي خود را به لحاظ كمي و كيفي ارتقا دهند.
هم اكنون ۱۴۳ واحد صنعتي پرورش دام و طيور در شهرستان ساوه فعال است./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.