به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ این جشنواره در طول پنج سال گذشته مزایای فراوانی را به همراه داشته که از مهمترین آنها میتوان به شناخت و آگاهی مصرف کنندگان از محصولات غذایی، همچنین ترغیب و تشویق تولیدکنندگان به تولید محصولات سالم برای رقابت در بازار اشاره کرد.
این جشنواره با ماهیت ترویج، فرهنگسازی، اطلاعرسانی، هماندیشی و تبادل دستاوردهای تولیدی برگزار می شود و تلاش میکند تا در ششمین سال برگزاری بتواند نقش تأثیرگذار خود را در حوزه سلامت و ایمنی غذا ایفا کند.
از برنامههای جانبی این نمایشگاه میتوان به برگزاری نمایشگاه تخصصی با حضور واحدهای تولید کننده غذای سالم، برگزاری گردهمایی طلایهداران ایمنی و سلامت صنایع غذایی کشور با حضور شرکتهای دارای نشان سیب سلامت، برگزاری جشنواره تغذیه و سلامت همزمان با روز جهانی اشاره کرد.
این جشنواره از ۱۶ تا ۱۹ مهر سالجاری در مرکز نمایشگاههای کانون واقع در خیابان حجاب تهران برگزار می شود ./ح