به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز،
رتبه های دوم تا پنجم در اختیار دکتر حمیدرضا سیاه کوهی (دانشگاه تهران) ، دکتر مسعود منوری (واحد علوم و تحقیقات تهران) ، دکتر اسدالله محبوبی (دانشگاه فردوسی مشهد) و دکتر قدرت ترابی (دانشگاه اصفهان) تعلق دارد.
وی ادامه داد: در رتبه ششم دکتر محمد حسین وزیری مقدم از دانشگاه اصفهان قرار دارد و رتبه های هفتم و هشتم به ترتیب به دکتر داریوش اسماعیلی و دکتر علی کنعانیان از دانشگاه تهران تعلق گرفته است.
در دانشگاه اصفهان دکتر محمود خلیلی موفق به کسب رتبه 9 دانشمند برتر ISC در علوم پایه شده است.
وی افزود : رتبه 10 نیز از آن دکتر محمد محجل است که در دانشگاه تربیت مدرس به تدریس و تحقیق اشتغال دارد.
به گفته مهراد رتبه های 11 تا 15 به ترتیب به دکتر عبدالرضا کرباسی( دانشگاه تهران) ، دکتر منصور وثوقی عابدینی (دانشگاه شهید بهشتی)،دکتر موسی نقره ئیان (دانشگاه اصفهان) ، دکتر محمد حسن کریم پور (دانشگاه فردوسی مشهد) و دکتر ایرج رسا(دانشگاه شهید بهشتی) تعلق دارد.
رتبه های 16 تا 20 در علوم پایه به دکتر محمد حسین آدایی(دانشگاه شهید بهشتی) دکتر خسرو منوچهری کلانتری (دانشگاه شهید باهنر کرمان) ، دکتر علی ترابیان (دانشگاه تهران) ، دکتر عباسعلی علی اکبری بیدختی (دانشگاه تهران) و دکتر مجید مخدوم (دانشگاه تهران) مربوط می شود.
سرپرست ISC بیان کرد: دانشمندانی که بدین ترتیب معرفی شده اند 7 مورد به دانشگاه تهران ، 4 مورد به دانشگاه اصفهان و 3 مورد هرکدام به دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه شهید بهشتی ، یک مورد به دانشگاه آزاد ، واحد علوم و تحقیقات تهران ، یک مورد به دانشگاه تربیت مدرس و یک مورد به دانشگاه شهید باهنرکرمان وابسته است.
این مقام مسئول گفت: تعداد رشته های علوم پایه شامل شیمی ، فیزیک ، زیست شناسی ، زمین شناسی، ریاضی، آمار و هواشناسی است.
وی ادامه داد: رشته های علوم پایه معمولاً میان رشته ای بوده و مقاله هایی که در مجلات علمی این رشته چاپ و منتشر می شود گاهی با مشارکت استادان سایر رشته ها صورت می گیرد.
مهراد افزود: تعداد مجله های علمی علوم پایه نزدیک به 100 عنوان است که این آمار از مصوبات کمسیون نشریات معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استخراج شده است./س