محمد حسين ميرمحمدي عضو کميسيون اقتصادي مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: اعتماد سازي بين سرمايه گذاران خارجي در جذب سرمايه در کشور موثر است در صورتي که سرمايه گذار نسبت به سود و سرمايه اطمينان داشته باشد ميزان سرمايه گذاري خارجي در کشور افزايش مي يابد.
وي افزود: تبليغ در حوزه هاي مختلف سرمايه گذاري و شناساندن ظرفيت هاي کشور و برگزاري جلسات و همايش ها در داخل و خارج از کشور در ارتباط با جذب سرمايه تاثيرگذار است.
وي ادامه داد: معرفي توانايي ها و موقعيت کشور به گروه هاي تاثيرگذار و آسان سازي قوانين و مقررات روند سرمايه گذاري را آسان مي کند.
وي به تامين امنيت اشاره کرد و گفت: تامين امنيت سرمايه و سرمايه گذار از عوامل مهم تلقي مي شود و ايجاد امنيت مالي از وظايف دستگاههاي کشور به شمار مي آيد.
نماينده اصفهان ، گلپايگان و خوانسار گفت: صندوق توسعه ملي پشتنوانه ارزي کشور و توسعه ملي به شمار مي آيد و حمايت از توليد ملي به ميزان سهمي که در قانون در نظر گرفته شده و توجه به بودجه کشور است.
وي افزود: استفاده از صندوق توسعه ملي در تمام شرايط ممکن نيست و در ارتباط با دانش فني و تامين نيازهاي فني ميتوان از صندوق توسعه ملي به عنوان مشوق کمک گرفت.
ميرمحمدي گفت: هدايت سرمايه گذار خارجي در حوزه هاي کلان مانند حمل و نقل ريلي و سريع السيبر ، حوزه فرآوري مواد نفتي و گازي در عرصه پتروشيمي و توليد کالاهاي اساسي ممکن است.
وي گفت: توجه به حوزه هاي مشترک با کشورهاي همسايه و افزايش سرمايه در اين عرصه براي بالا بردن توليد و سود بيشتر نيازمند سرمايه و سرمايه گذار است و ميتوان از سرمايه گذار خارجي در اين حوزه بهره برد.
وي به نقش گردشگري در اقتصاد اشاره کرد و گفت: همکاري با سرمايه گذار خارجي در عرصه گردشگري مذهبي، درماني، سياحتي، علمي و بهبود زيرساخت هاي اين حوزه و جذب گردشگر و توريست مورد توجه قرار گيرد.
وي در پايان گفت: گردشگري علمي نيازمند توجه و تامين مالي است و ميزان سوددهي در اين حوزه چشمگير مي باشد.
انتهاي پيام/