سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، گفت: پژوهش های مردم شناسی گام بلندی در زمینه حفظ و نگهداری میراث معنوی است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

نصرت اله سپهر گفت: توجه به پژوهش های مردم شناسی و مردم نگاری برای حفظ و احیاء میراث گرانبهای معنوی کاری ارزشمند و ستودنی است.

وی افزود: استان کرمانشاه با بیش از 14 حوزه و آب و هوای متنوع باعث گشته مردم این استان از نظر پوشاک، خوراک، شیوه معیشت، معماری و ... متفاوت باشند.واین شرایط فرصت مناسب و ویژه ای را برای انجام پژوهش های مردم شناسی و مردم نگاری پیش روی پژوهشگران این رشته در استان کرمانشاه قرار داده است.

سپهر یادآور شد: همچنین وجود چنین شرایطی در استان کرمانشاه کمک دوچندانی به توسعه گردشگری منطقه خواهد داد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، گفت: طی سالهای گذشته این اداره کل پژوهش هایی را در زمینه مردم شناسی، مردم نگاری، زبان، گویش و آداب و رسوم مردمان محلی انجام داده است که در مرکز اسناد این اداره کل نگهداری می شوند.

وی با بیان اینکه چند سالی بود که پژوهش های مردم شناسی کمتری در این اداره کل صورت می گرفت، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در سال جاری این پژوهش ها با وقفه ای پنج ساله مجددا آغاز شده و توانسته ایم علاوه بر تهیه 20 پرونده میراث معنوی، شاهنامه کردی و آیین عزاداری عاشورا و تاسوعا را جمع آوری و مستند سازی کنیم.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، افزود: این اقدامات می تواند گام بلندی در زمینه حفظ و نگهداری این میراث معنوی ارزشمند باشد.

سپهر یادآور شد: همچنین کار مستندنگاری گویش های رایج در استان کرمانشاه در حال تهیه و مستند نگاری است./س

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.