براساس گزارش‌هاي سازمان بهداشت جهاني، بسياري از خطرات تهديد كننده سلامتي ناشي از شرايط نامناسب اقتصادي و اجتماعي است و متاسفانه افراد فقير در جهان با بيشترين مشكلات بهداشتي و درماني مواجه هستند.

حسين مهدوي‌نيا دانشيار دانشگاه علوم پزشكي تهران در گفت‌وگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت:  اگر چه در سال‌هاي اخير وضعيت بهداشتي و درماني در جهان به‌طور كلي بهبود يافته است، اما همچنان در بسياري از مناطق شاهد مشكلات عديده بهداشتي هستيم.

وي با بيان اينكه اوضاع و شرايط اقتصادي و اجتماعي تاثيرات زيادي بر وضعيت مردم دارد،‌تصريح كرد: در بسياري از مناطق و كشورها به دليل شرايط نامناسب اقتصادي و درآمد بسيار پايين خانوارها، بهداشت و درمان در اولويت‌هاي آخر قرار دارد و در واقع نگاه‌ها زماني متوجه بهداشت و درمان مي‌شود كه سلامتي با خطرات جدي روبه‌رو شده است.

مهدوي‌نيا تاكيد كرد: براساس گزارش‌هاي سازمان بهداشت جهاني، بسياري از خطرات تهيه كننده سلامتي ناشي از شرايط نامناسب اقتصادي و اجتماعي است و متاسفانه افراد فقير در جهان، با بيشترين مشكلات بهداشتي و درماني مواجه هستند.

وي گفت: براي كاستن از عوامل و خطرات تهديد كننده سلامتي كه ناشي از شرايط نامناسب اقتصادي و اجتماعي است، بايد توسط سازمان‌هاي بين‌المللي به ويژه سازمان بهداشت جهاني و همچنين دولت‌ها تعادل برقرار شود و به ويژه در مناطق و كشورهاي فقير جهان، وضعيت سلامتي مردم و شرايط بهداشتي و درماني با جديت بيشتري رسيدگي شود./ ع2
برچسب ها: سلامت ، بهداشت ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار