به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، به گفته مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، در سالهای اخیر توجه زیادی به توسعه و تحقیقات محصولات خوراکی غنی شده (بویژه محصولات دامی) در راستای افزایش کیفیت و بهبود سلامت غذا برای انسان شده است که این غذاها به اصطلاح غذا _دارو نامیده می شود.
طهمورث نامداری افزود: تعداد 500 رأس گوساله نر در سن 12 تا 14 ماهگی انتخاب و با رسیدن به وزن مطلوب جهت ذبح به کشتارگاه ارسال می شود و تحت برچسب گوشت گوساله غنی شده با اسیدهای چرب لینولئیک کنژوکه (CLA) و بعنوان غذا_ دارو وارد بازار خواهد شد.
به گفته مدیر اجرایی این طرح این تولید علاوه بر داشتن خواص آنتی اکسیدان، خواص ضد سرطانی و جلوگیری از تصلب شریانی و سکته قلبی را داراست و همچنین باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن بعنوان چربی سوز می شود.با تولید این محصول پروتئینی علاوه بر تولید گوشت، 16 درصد بازدهی لاشه گوشت بهبود یافته و 20 درصد صرفه جویی در تولید گوشت گوساله را به همراه داشته است.این تولید گوشت گوساله غنی شده با اسیدهای چرب لینولئیک کنژوکه دارای 230 درصد چربی کمتر و 5 برابر اسید چرب مفید بدن نسبت به سایر تولیدات گوشت گوساله می باشد.
شایان ذکر است دامداران و پرواربندان استان اصفهان و نیز عشایر مستقر در منطقه با وجود خشکسالی های پی در پی 5 سال اخیر، توانسته اند در سال گذشته بالغ بر 60 هزار تن گوشت قرمز تولید نمایند که با تولید این مقدار گوشت استان اصفهان مقام پنجم کشور را داراست./س