به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، ایرانی فام افزود:در میان شهرستان های استان، شهرهای کلیبر، خدآفرین و اهر به ترتیب با 150، 150 و 84 هکتار اراضی زیر کشت، دارای بیشترین سطوح در تولید محصول سماق محسوب می شوند.
وي ادامه داد: درحال حاضر، از هر هکتار از اراضی کشاورزی زیرکشت، حدود 450 کیلوگرم محصول سماق برداشت و این معاونت درصدد است با اصلاح الگوی کشت این مقدار را تا سقف قابل قبول ارتقاء بخشد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان همچنین از کشت این محصول به صورت پرورش نهال خبر داد و گفت: حدود سه هکتار از زمین های کشاورزی استان به کاشت سماق به صوت پرورش نهال اختصاص داده شده است وبا کسب نتایج درخور،این سطوح می تواند ازافزایش قابل ملاحظه ای برخوردارشود/س