بگزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری،دکتر آسوری در همایش شناخت بیماری بوتولیسم در محل پژوهشکده انیستیوپاستورشمال کشورشعبه آمل گفت:در این همایش یک روزه حدود 150نفر از پزشکان،پیراپزشکان و مسئولان آزمایشگاه های مازندران با آخرین یافته های علمی در خصوص بیماری رایج بوتولیسم از طریق غذاهای کنسروی مصرفی افراد قابل انتقال است، آشنا شدند.
وی با بیان اینکه مصرف غذاهای کنسروی ویا حتی لبینات فله و خام محلی بدون رعایت موارد بهداشتی می تواند در انتقال سریع فرد مصرف کننده تاثیرگذار باشد،تصریح کرد: متاسفانه پزشکان در مواجه با بیماران مبتلا به بیماری بوتولیسم در تشخیص دچار اشتباه می شوند و برگزاری این دوره های با هدف کاهش خطاهای تشخیصی است.
دکترآسوری، با بیان اینکه حدود 600نوع بیماری مشترک میان انسان ودام تاکنون شناسایی شده است، اضافه کرد: راه اندازی آزمایشگاه فوق تخصصی تشخیص بیماری ( لپتوسپیروز ) سیاه سرفه و دیفتری،آنفولانزا،سل وبیماریهای ریوی و آزمایشگاه تخصصی آب وغذا با توجه به جمعیت حدود هشت میلیون نفری در استانهای شمالی کشور ضروری است.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت ارتقاء و موضوع پیشگیری از بیماریهای نوظهور اختصاص وپشتیبانی مالی از سوی مسئولان وزارت بهداشت ودرمان ضروری است.
رییس پژوهشکده انستیتوپاستور شمال کشورشعبه آمل تصریح کرد: در سال گذشته با حدود 5میلیارد ريال اعتبار بخشی از تجهیزات مورد نیاز بخش های فعال این پژوهشکده شامل بخش های هاری، انگل شناسی، آزمایشگاه کشت سلولی خریداری وبرخی طرح های دیگر نیاز اجرا شد./س