زبان و ادبيات فارسي ميراث فرهنگي و هويتي ايرانيان در جهان را تشكيل مي دهد كه بدون آن ايراني بودن معنايي ندارد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ،رييس انجمن ترويج زبان و ادبيات فارسي در هشتمين همايش بين المللي انجمن ترويج زبان و ادبيات فارسي درزنجان با بیان اینکه گسترش فعاليت انجمن هاي متعدد ترويج زبان و ادبيات فارسي دركشور بيش از گذشته ضروري است گفت :هم اكنون ۳۰۰ انجمن متعدد فرهنگي در شاخه هاي گوناگون تحت پوشش وزارت علوم و تحقيقات فعاليت مي كنند كه اقدامات انجمن ترويج زبان و ادبيات فارسي قابل مقايسه با اين انجمن ها نيست.

محقق افزود: توسعه انجمن هاي ترويج زبان و ادبيات فارسي به طور يقين عامل  رشد و بالندگي بيشتر این زبان  در داخل و خارج از كشور خواهد شد.

وی ضمن تاکید بر هویت بخشی زبان فارسی، تصریح کرد: زبان و ادبیات فارسی همه دنیای شرق و غرب را متاثر کرده است.

 رييس انجمن ترويج زبان و ادبيات فارسي با بیان اینکه آثار زیادی از این زبان به زبان‌های دیگر ترجمه شده است، ادامه داد : زبان و ادبیات فارسی به بسیاری از ملل جهان صادر شده است.

 

محقق اضافه کرد :،با نگاهی به وقايع تاريخي صدر اسلام ترويج و گسترش فرهنگ و زبان فارسي به خوبي مشهود است .

وي تاکید کرد: آثار فاخر عرفاني در اقصي نقاط جهان مانند شبه قاره هند و پاكستان بيانگر اشاعه و گسترش بيشتر زبان و ادبيات فارسي است.

 هشتمين همايش بين المللي انجمن ترويج زبان وادبيات فارسی با اشاره به اینکه تحقيقات و پژوهش هاي مستمر باعث رشد و  پیشرفت زبان و ادبيات فارسي را فراهم خواهد آورد  تصریح کرد:مقالات ارسالی به هشتمین همایش ترویج زبان و ادبیات فارسی درمقایسه با سالهای گذشته به لحاظ کمی و کیفی رضایت بخش بوده است .

این استاد حوزه ادب فارسی خاطرنشان کرد: این گردهمایی ها مکانی است برای جوانان و نسل جدیدی که وظیفه پیشرفت  گسترش زبان و ادب فارسی را عهده دار هستند تا بتوانند با استادان بزرگ ملاقات کرده و از طریق تبادل اطلاعات میان استادان و پژوهشگران این زمینه وظیفه خود را به درستی ایفا کنند. /س
برچسب ها: زبان ، ادبیات ، فارسی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.