مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: لواشک عصاره میوه است و میزان قند موجود در میوهها 5 تا 15 درصد است که این مقدار قند در لواشک چند برابر میشود؛ پس بدیهی است که لواشک چاق کننده است.
به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛سید علی کشاورز در گفتوگو با فارس اظهار داشت: لواشک چون از میوه تهیه میشود غنی از بیشتر ویتامینها و املاح معدنی است اگر چه طبیعی است که ضمن تهیه آن برخی از ویتامینها از جمله ویتامین C از بین بروند.
مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: لواشک عصاره میوه است و میزان قند موجود در میوهها 5 تا 15 درصد است که این مقدار قند در لواشک چند برابر میشود؛ پس بدیهی است که لواشک چاق کننده است.
استاد رشته تغذیه افزود: خیلی از افراد چاق، لواشک ترش میخورند تا لاغر شوند اما به این فکر نمیکنند که لواشک چه ترش و چه شیرین، قندش چند برابر خود میوه است و چاقکننده میباشد.
کشاورز، به عناصر معدنی، قند و املاح معدنی موجود در لواشک اشاره داشت و افزود: وجود این عناصر، محیطی مناسب جهت رشد قارچ، میکروب و انگلها فراهم میسازند که در شرایط نامناسب تهیه و نگهداری لواشک میتوانند خطرات قارچی و میکروبی را برای افراد به دنبال داشته باشند.
مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مصرف لواشک برای کودکان را نامناسب ارزیابی کرد و افزود: به نظر من لواشک ماده غذایی مناسبی از نظر بهداشتی نیست و با توجه به جنبه مثبت لواشک، باید جنبههای منفی و غیربهداشتی آن را نیز مدنظر قرار داد.