موئدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس افزود: این میزان مرغ در یک واحد مرغداری این شهرستان تولید شده است.
وی تصریح کرد: این مرغداری برای دور جدید جوجه ریزی آماده شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک گفت: در تولید مرغ سبز در طول دوره پرورش از هیچ دارو و مواد نوع آنتی بیوتیکی استفاده نمیشود و در چارچوب نکات فنی ورعایت دقیق اصول بهداشتی صورت میگیرد.
موئدی افزود : تولید مرغ سبز یکی از مهم ترین برنامه های سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان است به همین منظور از اوایل سال 89 تاکنون طرح ها ی ازجمله بهینه سازی و هوشمند سازی سالن های مرغداری و همچنین ارتقای فعالیتهای بهداشتی و بهبود مدیریت پرورش با همکاری دامپزشکی در دستورکار قرار گرفته است.
براساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان آمار مرغداری ها268 واحد با ظرفیت 5 میلیون500 هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره و تولید سالانه افزون بر 23 هزارتن گوشت مرغ است./ع