به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، براساس اين پژوهش جديد كه توسط دانشمندان ژاپني صورت گرفته است، دانشمندان دريافته اند كه گرماي زمين به همراه تغييرات آب و هوايي سبب شده است تا سيب ها ديگر ترش نباشند و طعم آنها شيرين شده است.
گفتني است: تا قبل از اين دانشمندان دريافته بودند كه در اثر گرما و تغييرات آب و هوا، درختان سيب زودتر گل مي دادند، اما اين تحقيق جديد نشان داد كه حتي طعم سيب ها و تردي آنها هم مي تواند تغيير كند.
بررسي ها نشان مي دهند: اين تغيير طعم و نرم شدن بافت داخلي سيب ها، باعث كاهش علاقه و تمايل افراد در سراسر جهان بويژه در كشورهايي كه توليد كننده ي سيب ترش هستند شده است از جمله اين كشورها، كشور ژاپن است.
دانشمندان اميدوارند راه حلي براي رفع مشكل شيرين شدن سيب، كه سومين ميوه ي محبوب دنيا است بينديشند./ ح