متخصصان علوم كشاورزي دريافته اند كه به تازگي در اثر تغييرات جوي و هواشناسي طعم و مزه ي ميوه ها تحت تاثير قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، براساس اين پژوهش جديد كه توسط دانشمندان ژاپني صورت گرفته است، دانشمندان دريافته اند كه گرماي زمين به همراه تغييرات آب و هوايي سبب شده است تا سيب ها ديگر ترش نباشند و طعم آنها شيرين شده است.

گفتني است: تا قبل از اين دانشمندان دريافته بودند كه در اثر گرما و تغييرات آب و هوا، درختان سيب زودتر گل مي دادند، اما اين تحقيق جديد نشان داد كه حتي طعم سيب ها و تردي آنها هم مي تواند تغيير كند.

بررسي ها نشان مي دهند: اين تغيير طعم و نرم شدن بافت داخلي سيب ها، باعث كاهش علاقه و تمايل افراد در سراسر جهان بويژه در كشورهايي كه توليد كننده ي سيب ترش هستند شده است از جمله اين كشورها، كشور ژاپن است.

دانشمندان اميدوارند راه حلي براي رفع مشكل شيرين شدن سيب، كه سومين ميوه ي محبوب دنيا است بينديشند./ ح

برچسب ها: سیب ، آب و هوا ، کره زمین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار