مصرف گوشت بوقلمون به علت داشتن مواد مغزي براي تقويت حافظه بسيار مفيد است ولي جايگاه آن در سبد غذايي روانه هنوز تثبيت نشده است.

گلاله اصغري، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در خصوص افزايش قدرت حافظه گفت: براي افزايش قدرت حافظه در سنين مختلف مي‌توان از 3 ماده مغزي همچون امگا3، عنصر روي و ويتامينD استفاده کرد.

اصغري در خصوص مواد مغزي که داراي خواص امگا 3 است بيان کرد:بيشترين منبع غني شامل روغن ماهي و روغن دريايي، روغن حيواني و از لحاظ گياهي گردو است که مي‌توان از اين مواد مغزي بهره برد.

وي اشعه آفتاب را منبع اصلي ويتامين D دانست و اظهار داشت: جذب مواد غذايي که داراي غظلت کمتري است مانند محصولات دريايي و لبني همچون شير مفيد خواهد بود.

وي همچنين تاکيد کرد: مواد غذايي اشاره شده مي‌تواند در پيشگيري از آلزايمر در سنين بالا مفيد واقع شود./ح

برچسب ها: بوقلمون ، مغز ، حافظه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.