ميترا زراتي، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف ميوه هاي خشك و به همراه داشتن مقداري از اين ميوه ها به همراهشان از گرسنگي طولاني مدت مي كاهد زيرا گرسنگي در مادران باردار خطرناك است.
وي عنوان كرد: ميوه هاي خشك مقدار خيلي كمي كمتر از ميوه هاي تازه ويتامين e و b دارند ولي در آنها وجود دارد و فاقد ويتامين c هستند.
وي خاطر نشان كرد: همچنين كودكان و افرادي كه دچار سردردهاي ميگرني مي شوند افت قند خون اين سردردها را تشديد مي كند با مصرف اين ميوه هاي خشك به عنوان ميان وعده توصيه مي شود./ح