افرادي كه از روي عادت، غذاها را محكم مي‌جوند به راحتي منجر به بروز آسيب جدي موسوم به شكستگي تاج دندان مي‌شوند.

دكتر عبدالحميد ظفرمند متخصص دندان‌پزشكي در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: روكش‌هاي دندان در حالت‌هاي مختلف مشكلات دندان، مورد استفاده قرار مي‌گيرد، در مواقعي كه دندان‌ها دچار پوسيدگي شديد شده است عصب‌كشي صورت مي‌گيرد و چون دندان‌ها از حيات برخوردار نيست و دندان آسيب‌پذير مي‌شود.

وي افزود: موارد ديگر استفاده از روكش دندان زماني است كه خود دندان داراي مشكلات تكاملي از جمله بدشكلي‌هاي مختلف است كه دندان نياز به ترميم پيدا مي‌كند، موارد ديگر ريز بودن دندان است كه در دهان نمايش و از نظر ظاهري بد است، از روكش دندان استفاده مي‌شود.

همچنين كوچك بودن دندان،‌ جويدن و غذا خوردن را سخت مي‌كند و مجبور مي‌شويم براي حفظ فضاي دندان و راحتي در غذا خوردن از روكش‌هاي ترميمي استفاده شود.

وي توصيه كرد: چون روكش دندان فضايي را با دندان اصلي دارد و اين فضا مستعد خراب شدن دندان مي‌شود پس بايد دندان روكش شده را با دقت و ظرافت بيشتري تميز نگه داشته شود و از نخ دندان‌هاي خاص استفاده شود./ع2

برچسب ها: دندان ، غذا ، آسیب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار