نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: فولیک اسید و ویتامین ب6 در نخود فرنگی از سلامت سیستم قلبی ـ عروقی حفاظت میکنند و در واقع فولیک اسید برای عملکرد سیستم قلبی ـ عروقی بسیار مهم است.
وی با اشاره ای به تنظیم کلسترول خون با نخودفرنگی تشریح کرد: نخودفرنگی منبع خوب پکتین و فیبرهای غذایی بوده و میزان کلسترول خون را کاهش میدهد.
نقشی ادامه داد: نخود فرنگی منبعی خوب از ویتامین ب1، ب2، ب3 و ب6 بوده که همه این ویتامینها برای سوخت و ساز چربی، پروتئین و کربوهیدرات ضروری است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: نخودفرنگی از جمله حبوباتی است که هم به صورت پخته و هم خام جزء سبزیجات تازه محسوب می شود.
وی از تاثیر نخودفرنگی در کاهش وزن گفت و اظهار داشت: این ماده غذایی کالری کمی دارد، مصرف آن برای افرادی که قصد کاهش وزن فابل توصیه است.
نقشی نخودفرنگی را در جلوگیری از تخریب بافت های استخوانی تاثیرگذار دانست و تاکید کرد: استفاده از این ماده مغذی برای پیشگیری از تخریب بافتهای استخوانی، تصلب شرایین، بیماریهای قلبی و حتی سرطان لازم و ضروری است./ب