به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، اين توليد كننده جوان بااشاره به اینکه اين طرح در زميني به مساحت يك هكتار و با ۱۰۰ ميليون ريال اعتبار اوليه آغاز شده است افزود: دو هزار قطعه اردك در مرحله نخست اين طرح توليد مي شود كه با توجه به رسيدگي هاي مستمر، اردك ها در مدت ۶۵ روز آماده ذبح و ارايه در بازار مي شوند.
وي تاكيد كرد: در اين طرح گوشت ارگانيك بدون استفاده از واكسن و نهاده طيور و در دامن طبيعت اين شهرستان توليد مي شود.
لشگري افزود: اردك جزو پرندگان چراگر طبقه بندي مي شود و نياز چنداني به نهاده طيور تجاري و وارداتي نداشته و بيشتر مواد غذايي خود را از مرتع تامين مي كند.
وي گفت: به دليل مقاومت بالاي اين حيوان، نياز به مصرف دارو و آنتي بيوتيك براي پرورش آن نبوده و گوشت توليد شده سالم و عاري از هر نوع باقيمانده هاي دارويي است.
اين توليد كننده جوان با بيان اينكه پرورش اردك به مراتب آسان تر از پرورش ديگر پرندگان است، يادآوري كرد: در صورت پرورش انبوه اين حيوان، قيمت تمام شده آن ۳۰ درصد ارزان تر از گوشت مرغ خواهد بود.
لشگري اضافه كرد: براي پرورش اردك در مزارع به نسبت هر يكهزار قطعه اردك، پنج هزار متر مربع زمين يونجه كاري شده نياز است.
اين توليد كننده گوشت اردك ارگانيك افزود: در اين طرح به ازاي هر يك هكتار زمين براي دو نفر به صورت مستقيم و چهار نفر به صورت غير مستقيم اشتغالزايي مي شود.
لشگري گفت: اين طرح با حمايت فرمانداري بستان آباد و بيمه اجتمايي روستاييان و عشاير اين شهرستان آغاز و به مرحله توليد رسيده است.
وي با بيان اينكه اين طرح در آذربايجان شرقي جزو اولين ها محسوب مي شود، گفت: گوشت توليد شده به صورت ارگانيك در پروتئين فروشي هاي استان ارايه مي شود./س