معاون بهداشت در نشست خبری چهارمین جشنواره ملی رسانه های سلامت گفت: ارائه خدمت بدون آموزش به مردم کارآیی لازم را ندارد.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران؛ دکتر فاطمه رخشانی افزود: هر خدمت بهداشتی ودرمانی باید پیوست آموزش هم داشته باشد تا اثر وکارآیی خود را نشان دهد وگرنه اگر مردم ندانند برای چه فلان واکسن را می زنند، فایده ای در اثربخشی و درمان آن وجود ندارد.

وی افزود: جشنواره ملی رسانه های سلامت به دنبال گسترش آموزش سلامتی است و چون یک اقدام فرهنگی محسوب می شود در درازمدت اثر خود را نشان خواهد داد.

وی ادامه داد: ما باید مثل همه جای دنیا مردم را در برنامه های بهداشت و درمان شریک کنیم نه اینکه یک مرکز به نام وزارت بهداشت وجود داشته باشد که برای همه چیز مردم در بخش سلامتی تصمیم بگیرد. نگاه مشتری مداری به مردم در بهداشت و درمان دیگر در دنیای امروزی جواب نمی دهد و قدیمی شده است.

دکتر رخشانی افزود: همین که شاهديم مردم برای دریافت خدمت به جاهای مختلفی مراجعه می کنند نشان از این دارد که سطح سواد سلامتی مردم پایین است و فضا برای آموزش سلامتی خیلی گسترده است.

معاون بهداشت اظهار داشت: ما فقط در روستاها موفق عمل کرده ایم، روستاها با داشتن بهورزانی که آموزش های لازم را دیده بودند توانسه اند آموزش های خوبی در این زمینه دریافت کنند.

 

ارائه آموزش مجازی سلامت به مردم توسط 6 هزار رسانه

وی با اشاره به بهره برداری مرکز آموزش و ارتقای سلامت از 6 هزار رسانه دیجیتال برای آموزش مجازی سلامتی به مردم از سال 89 تاکنون، گفت: با این اقدام هزینه های آموزش کم و اثربخشی افزایش یافته است.

 

290 هزار بازدید از سایت جشنواره

 

وی به بازدید 290 هزار نفر از سایت جشنواره ملی رسانه های سلامت خبر داد و گفت: برای شرکت در جشنواره چهارم نیز تاکنون 170 نفر ثبت نام کرده و 58 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

وی در پایان از جداسازی بخش خبرگزاری ها از بخش دیجیتال جشنواره برای ایجاد رقابت بیشتر بین خبرنگاران خبر داد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار