محمد
تقي انوشه متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران
گفت: برخي از مواد غذايي از جمله گروه سبزيجات سرشار از آنتي اكسيدان و
غني از ويتامين K هستند.
وي افزود: در برخي از مواقع همچون خرد كردن
سبزي باعث از بين رفتن مقادير زيادي از ويتامين ها و آنتي اكسيدان ها مي
شود و بايستي بلافاصله بعد از خرد كردن سبزي استفاده شود.
وي عنوان كرد:
از سبزيجات بايستي به اندازه كافي استفاده شود زيرا علاوه بر خواص بسيار،
معايبي نيز دارند زيرا باعث شل شدن بدن و اسهال مي شود.
وي به افراد توصيه كرد: براي به وجود نيامدن تغيير مزاج در فرد بايستي از سبزيجات به طور متعادل وصحيح استفاده شود./ع2