به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، خسرو گلمحمدی اظهار داشت: برای اینکه در پیشگیری از وقوع جرم و تنگ کردن دامنه فعالیت خلافکاران موفقیتهای لازم کسب شود، باید آحاد جامعه اطلاعات خود را در زمینه هشدارهای پلیسی بهبود بخشند.
وی بر لزوم مراقبت از فرزندان و رعایت نکات لازم توسط والدین، اولیای مدرسه و ... تاکید کرد و افزود: والدین باید نکتههای لازم را به فرزندان خود تذکر داده و نام، سن، شماره تلفن، آدرس محل زندگی، شهر و استان را به آنها آموزش دهند.
گلمحمدی با اشاره به اینکه چگونگی تماس گرفتن با بستگان نزدیک، پلیس 110، آتش نشانی و اورژانس باید به نونهالان آموزش داده شود، ادامه داد: کودکان باید همواره به والدین خود اطلاع دهند که چه موقع و به کجا میروند و از طرف دیگر بدون اجازه بزرگترهای خود هرگز منزل را ترک نکنند.
رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه والدین باید به فرزندان خود تذکرهای لازم را بدهند و آنها را از سوار شدن به اتومبیل افراد ناشناس نهی کنند، ادامه داد: کودکان و نوجوانان باید این نکته را متوجه شوند، که هرگز نباید ترس خود را از اشخاص پنهان کنند، بلکه همواره در این زمینهها باید با والدین خود به صحبت بنشینند.
طبق گفته وی والدین باید برای ایجاد ارتباط صمیمی بین کودکان و پلیس مبادرت کنند، تا به تدریج این باور و تصور در آنها شکل بگیرد که پلیس دوست بوده و در مواقع مورد نیاز و در زمان گم شدن برای کمک به او آمادگی دارند.
گلمحمدی بر اهمیت یاد گرفتن هنر « نه گفتن » تاکید کرد و اظهار داشت: والدین، اولیای مدارس و به طور کلی کسانی که با نونهالان در ارتباط هستند، باید این نکته را به کودکان زیر پوشش خود آموزش دهند که اگر کسی انجام کار اشتباهی را از آنها بخواهد به راحتی با « نه گفتن » از انجام کار سر باز زنند.
رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی اظهار داشت: باید به کودکان نکات ظریف و جزئی زیادی را آموزش داد، مبنی بر اینکه از افراد غریبه در هیچ شرایطی هدیه و خوراکی قبول نکنند، همچنین به آنها باید این مسئله به طور مستقیم گوشزد شود که بزرگترها به ندرت از بچهها تقاضای کمک میکنند، در صورت برخورد با چنین وضعیتی از انجام هرگونه کمکی خودداری کنند.