وی با بیان اینکه وزرای معرفی شده از سوی حسن روحانی به نوعی سهم دادن به برخی از خواص است، توضیح داد: نزدیکی برخی از این وزرای پیشنهادی با برخی از خواص جامعه در سنوات قبل حاکی از سهم دادن حسن روحانی به آنان است.
نماینده مردم اردستان درمجلس تصریح کرد: معرفی وزرا از سوی حجت الاسلام روحانی در مجلس در روز تحلیف، عملی قابل قبول بود و به نفع مصالح کشور و مردم بود، ابراز داشت: اما این اقدام به عنوان یک تاکتیکی برای حسن روحانی برای خارج شدن از فشار گروهها و جریانات سیاسی بود.
وی ادامه داد: معرفی کردن وزرا در اسرع وقت از سوی حسن روحانی آن هم در روز نخست، به منزله خارج کردن فرصت از دست زمامدار بود، چرا که باید اطلاعاتی از سوابق افراد مورد نظر به نمایندگان رسیده باشد و آنها با یک پیش زمینه قبلی درباره افراد قضاوت کنند و وارد روند رسیدگی صلاحیت وزرای پیشنهادی شوند.
بخشایش با ذکر اینکه حسن روحانی برخلاف بیان مکرر خود مبنی بر اینکه همواره با مجلس تعامل دارد، گفت: در همین ابتدای امر که در زمینه معرفی و پیشنهاد وزرای کابینه هیچ گونه تعامل و نظرخواهی با نمایندگان مجلس نداشته صورت نگرفته است و اکثر نمایندگان اطلاعات خود را درباره اسامی وزرا از سایتها و منابع غیر رسمی دریافت کردهاند.
وی گفت: در دولت خاتمی و هاشمی بیش از 500 نفر نخبه نداشتیم و حال با توجه به تحولات شرایط کشور و جهانی، وزرای پیشنهادی دولت یازدهم باز هم حاکی از استفاده دوباره همان قشر و جامعه محدود آن دوران است.
نماینده مردم اردستان در مجلس تاکید کرد: استفاده از تجربه پیران در کنار همت جوانان اهمیت دارد و دارای ارزش است، اما امروز با اعلام اسامی وزرای دولت یازدهم، شاهد هستیم هیچ گونه جوان گرایی و استفاده از نخبگان نسل سوم و چهارم در کابینه مد نظر قرار نگرفته است.
وی افزود: مجلس نهم، مجلسی قوی است و با تیزبینی و حساسیت خاصی مسائل کشور را پیگیری میکند، گفت: که از دیدگاه من حداقل پنج نفر از وزرای کابینه پیشنهاد شده نخواهند توانست رای اعتماد لازم را از مجلس بگیرند.
بخشایش در پایان اضافه کرد: حضور دو نفر از وزرای دادگستری و وزیر کشور و قرارگیری آقایان پورمحمدی و فضلی در کابینه دولت یازدهم در دقایق پایانی اعلام اسامی، شاید به نحوی مصداق بارز همان سهم خواهیها و معاملهگریهای بین دولت یازدهم و افراد است./ز