وی افزود: استان کردستان با داشتن 28 هزار کیلومتر وسعت دارای 2 هزار منطقه یادمانی ایثار و شهادت است یعنی به ازای هر 14 کیلومتر خاک کردستان، یک نقطه یادمان وجود دارد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کردستان کار در زمینه حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس را یک کار فرهنگی و جهادی دانست و افزود: مسئولان استانی و مردم باید در این زمینه بسیج شوند تا بتوانند در این راستا گامهای مؤثری بردارند.
وی تصریح کرد: از چهار جهت که وارد استان کردستان شویم رزمگاه و یادمانهای زیادی از شهدا وجود دارد و آنچه که لازم است ساخت این یادمانها و انتقال آن رشادتهای رزمندگان و فلسفه دفاع مقدس به نسل جوان است.
شرفبیانی با تاکید بر اینکه فرهنگ ایثار و شهادت نیازمند اطلاعرسانی و قلم فرسایی است، اضافه کرد: باید نقاط یادمان شهدای استان احیا شود چرا که این نقاط با یادمانهای جنوب کشور تفاوت اساسی دارد و نیازمند برجستهسازی است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کردستان بهترین راه برای زندهماندن یاد و خاطره شهدا، احیای یادمان شهدا و نگاه به عزت و عظمت آنان عنوان کرد.
شرفبیانی از دفاع مقدس به عنوان برگ زرینی در دفتر افتخارات ملت ایران نام برد و افزود: حفظ و انتقال ارزشهای آن دوران موجب ماندگاری انقلاب میشود.
وی استان کردستان را نماد اقتدار دفاع مقدس ذکر کرد و افزود: ملت ایران در طول هشت سال جنگ تحمیلی در راستای دفاع از انقلاب و ارزشهای والای آن از تمام داشتههای خود گذشتند که نسل امروز ما باید از دستاوردهای آنان حفاظت کند.
شرفبیانی در پایان به نقش و جایگاه استان در دوران هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: دلاورمردان کردستانی در طول این دوران، فراز و نشیبهای زیادی را پشتسر گذاشتند تا برگ زرینی برای همیشه در کارنامه خود داشته باشند./ج1