وی افزود: تبیین روشمند و علمی آموزههای علمی و روانشناسی و پاسخ به سوالات در این زمینه از جمله اهداف اصلی پژوهشکده اخلاق و روانشناسی است.
قائم مقام پژوهشکده اخلاق و روانشناسی پژوهشگاه قرآن و حدیث با بیان اینکه سه گروه روانشناسی اسلامی، اخلاق نظری و اخلاق عملی و کاربردی دراین پژوهشکده فعالیت میکنند گفت: تاکنون آثار مهمی توسط این گروهها منتشر شده است.
وی ادامه داد: گروه روانشناسی اسلامی 32 اثر را منتشر کرده و در مجموع 50 اثر توسط گروههای سهگانه تدوین شدهاند و چند کتاب هم در دست تألیف هستند.
سبحانینیا، پژوهشی در فرهنگ حیا، رضایت از زندگی و حکمتنامه کودک را از جمله مهمترین آثار گروه روانشناسی اسلامی دانست و عنوان داشت: تنظیم رغبت بر اساس مفهوم زهد، الگوی خویشتنداری جنسی و روانشناسی توبه هم در دست تدوین هستند.
قائم مقام پژوهشکده اخلاق و روانشناسی پژوهشگاه قرآن و حدیث با اشاره به آثار منتشر شده توسط دو گروه دیگر این پژوهشکده گفت: رضایت زناشویی، تاریخچه نظریه امر الهی، رابطه دین و اخلاق، جلد نخست دانشنامه احادیث پزشکی، جاذبههای اخلاقی در تعاملات اجتماعی، الگوی مصرف در قرآن و حدیث، وجدان کاری با تکیه بر معارف اسلامی و دوستی در قرآن و حدیث از جمله آثاری هستند که منتشر شدهاند یا در حال تدوین هستند./س