خديجه رحماني متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: برخي از مواد غذايي همچون ماهي، حبوبات وسبزيجات پررنگ كه حاوي ويتامين هاي c.e ، بتاكاروتن، آنتي اكسيدان ميباشند جزء كاملترين مواد غذايي هستند كه در سلامت مصرف كنندگان نقش بسزايي دارد.
وي افزود: سبزيجاتي كه براي بدن بسيار مفيدند سبزيجات رنگين تر هستند زيرا از آنتي اكسيدان بيشتري برخوردار هستند.
وي در ادامه گفت: افراد مبتلا به کم خوني بايستي گوشت در سبد غذايشان قرار گيرد و در صورت عدم استفاده از گوشت بايستي از مواد غذايي ديگري كه منبع غني از ويتامين c بوده نظير سبزيجات و ميوه ها استفاده شود.
وي گفت: در صورت دسترس نبودن سبزيجات و ميوه بايستي از سركه يا روغن زيتون همراه با سالاد مصرف شود زيرا باعث جذب آهن مي گردد.