پروين ميرميران متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با
خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: برخي از افراد به بيماري پرفشاري خون مبتلا هستند كه بايستي از مواد غذايي كه باعث تنظيم فشار خون شده استفاده شود و از فستفودها به دليل داشتن مقدار سديم فراوان كه باعث تشديد بيماري است استفاده نشود.
وبي افزود: برخي از بيماريها مانند پرفشاري خون هيچگونه نشانه و علامتي ندارند و بايستي از مواد غذايي كه باعث فشارخون شده استفاده شود زيرا عدم رعايت مواد غذايي در رژيم غذايي اين دسته از افراد به بيماريهاي سكتهاي، قلبي، مغزي و نقص عضو دچار ميشوند.
وي در ادامه به افراد مبتلا به پرفشاري خون توصيه كرد: از مواد غذايي بسيار كمنمك و كمچرب که سرشار از فيبر و سبزي ها هستند استفاده کنند تا بيماريشان تشديد نشود.