خيلي‌ها عادت دارند با نمکدان به جان غذا بيفتند و بدون چشيدن مزه‌ي غذا آن را نمک باران کنند. اگر شما هم جزو اين گروه هستيد بايد کم کم با اين عادت خود خداحفاظي کنيد.

به گزارش خبرنگار علمي پزشکي باشگاه خبرنگاران بر اساس گزارش‌هاي سازمان جهاني بهداشت مصرف بيش از 2 ميلي گرم نمک در روز خطر ابتلا به فشار خون بالا، سکته قلبي و سرطان روده‌اي افزايش مي‌دهد.

به عبارت ديگر نمک مصرفي روزانه افراد بايد چيزي کمتر از يک قاشق مرباخوري باشد تا سلامتي‌شان به خطر نيفتد.

به همين دليل متخصصان توصيه مي‌کنند به جاي افزودن نمک به غذاها از چاشني‌هاي جايگزين بي ضرر مثل ليمو ترش استفاده کنيد.

مصرف روازنه يد خطر بروز بيماري گواتر و به دنبال آن عقب ماندگي ذهني و سقط جنين را کاهش مي‌دهد./ع2

برچسب ها: بیماری ، گواتر ، ذهن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار