نياز محمد زاده هنرور متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: در ماه مبارك رمضان رعايت اصول تغذيه اي در وعده ي سحرو افطار از جمله نكات بسيار مهم در حفظ سلامت و بهره گيري از بركات اين ماه مي باشد و همچنين با در نظر گرفتن طول ساعات ناشتايي در روزهاي گرم تابستان اهميت تغذيه در وعده ي سحر كمتر مي شود.
وي افزود: افراد از حذف وعده ي سحر كاملا خودداري كنند چرا كه ساعات طولاني روز منجر به توليد (كتون بادي ها) در بدن و از بين رفتن تعادل شخص مي شود.
وي توصيه كرد: در طول ماه مبارك رمضان در وعده ي سحري از تمام گروه هاي غذايي به ويژه سبزيجات استفاده گردد زيرا بدن در طول ناشتايي رو به تحليل مي رود و همچنين مصرف مايعات كافي بويژه آب و عدم استفاده ي چاي بجاي آب از جمله توصيه هاي مهم مي باشد.
وي عنوان كرد: در وعده ي افطار از آبميوه هاي طبيعي، چاي شيرين، خرما و يا مواد مشابه افطار نماييد .
هنرور اذعان داشت: افراد ديابتي كه مي خواهند روزه بگيرند بايد زيرنظر پزشك معالج روزه بگيرند و اغلب به ندرت به بيماران ديابتي اجازه ي روزه گرفتن داده مي شود./ع2