استفاده از مواد غذايي مفيد و اصيل ايراني علاوه بر فوايد زيادي که براي سلامتي افراد دارد ممکن است بر تقويت بيش‌تر حافظه نيز موثر باشد.

ميترا ازربافي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: بيشتر مواد گياهي به خصوص موادي که داراي رنگدانه‌هاي زرد، نارنجي و قرمز هستند به دليل خواص آنتي‌ اکسيدان قوي که دارند به شدت قابل مصرف هستند.

وي افزود: زعفران، ريحان از جمله موادي هستند که حافظه را تقويت مي‌کنند و در ايجاد سلامتي در بدن موثر هستند.

وي خاطر نشان کرد: استفاده از مواد غذايي آماده مانند: سوسيس، کالباس ، سس‌ها و پيتزاها ممکن است علاوه بر اثرات منفي که براي سلامتي بدن دارند در کاهش حافظه نيز موثر باشند.

اين متخصص افزود: تقويت حافظه با مصرف اين مواد تنها زماني صورت مي‌گيرد که به اندازه استفاده شوند در صورت استفاده بيش از حد از مواد ذکرشده ممکن است اثر سوء داشته باشد و سبب ايجاد مشکلات در افراد شود./ع2

برچسب ها: حافظه ، تقویت ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار