سيد ضياءالدين مطهري متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ براي افزايش تقويت حافظه بايستي از منابع غذايي حاوي کولين استفاده شود زيرا کولين بر سلولهاي عصبي افراد بسيار تاثيرگذار است.
استيل کولين براي افزايش تقويت حافظه و عضلات بسيار مفيد و در مواد غذايي همچون جگر، سويا، شير، تخم مرغ، بادام زميني بسيار وجود دارد.
وي عنوان کرد: يکي از مواد غذايي که به کاهش کلسترول بد خون و از اکسيداسيون کلسترول و در تقويت حافظه بسيار مفيد بود، سويا است.
وي در خاتمه گفت: سويا سرشار از ويتامين بوده که در تقويت حافظه بسيار مفيد است.