سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه نيشابور گفت:یکیاز مهمترین نیازهای کشور، گردشگری مذهبی است که ظرفیت‌های بالایی در این مورد دارا هستیم.



حجت‌الاسلام محمد ذاکری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد،افزود:به دلیل اینکه عقبه محکمی بین مردم با بقاع متبرکه و اماکن مذهبی وجود دارد و باورهای مردم پشتوانه این قضیه است و مردم به این اماکن اعتقاد دارند، نباید در بحث گردشگری از گردشگری مذهبی غفلت شود.

وی اظهار کرد: بقاع متبرکه یکی از ظرفیت‌های نظام ما است و ساماندهی بقاع متبرکه تعامل دستگاه‌های دیگر را می‌طلبد.

سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه نيشابور با تاکید بر احساس وظیفه و نقش‌آفرینی تمام دستگاه‌ها مبنی بر عملی شدن فرمایش مقام معظم رهبری برای تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی اضافه کرد: این کار زمانی محقق می‌شود که همه برای خود کار تعریف کرده و نقش‌آفرینی کنند.

ذاکری تاکید کرد: بقاع متبرکه یکی از مهمترین پایگاه‌های اجتماعی مکتب و نظام ما است و نظام جمهوری برای اینکه بقاع متبرکه امامزادگان مدیریت شود این کار را به اوقاف واگذار کرده است.

وی بیان کرد: در طول ماه‌های گذشته این کار را با عنوان گردشگری مذهبی دنبال کردیم و پنج ایستگاه با همکاری بخش خصوصی در سطح شهر نیشابور با هماهنگی شهرداری و تاکسیرانی راه‌اندازی کرده‌ایم.

این مقام مسئول محلی تصریح کرد: در این ایستگاه‌ها سرویس برای ایاب و ذهاب افرادی که قصد دارند به بقاع متبرکه مشرف شوند، تدارک دیده شده است.

قابل ذکر است : این طرح در تابستان سال گذشته انجام شد و کار خوبی بود و استقبال خوبی نیز شد./ب

برچسب ها: ظرفیت ، گردشگری ، مذهبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.