وی با بیان اینکه تمام زندگی ما با قرآن مانوس است، تصریح کرد: در ماه رمضان که ماه عبودیت و بندگی است اگر برنامهریزیهای خوبی داشته باشیم به قطع با استقبال خوب مردمی نیز مواجه میشویم که نمایشگاه قرآن در تهران و اصفهان خود موید این نکته است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار اصفهان ادامه داد: نمایشگاه قرآن و عترت یعنی پرداختن به قرآن و عترت هر دو با یکدیگر معنا پیدا میکند که به برکت نظام دینی توانستهایم در هر دو بخش پیشرفت خوبی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب قرآن در جامعه ما مهجور بود، بیان کرد: به برکت نظام حاکمیت دینی امروز قرآن حضور زندهای دارد و خاشعیت دینی ما محصول فرهنگی قرآن است که این هم به برکت شهدای عالیقدر و امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب که خود جز قاریان و حافظان قرآن است.
اسماعیلی اضافه کرد: با یک رویکرد قوی جمهوری اسلامی ایران یک الگو و اسوه در زمینه قرآن شده است همانگونه که در گذشته کشور مصر را به عنوان یک پایگاه حافظان قرآنی میشناختند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در کشور ما حدود 10 میلیون حافظ قرآن وجود دارد، بیان کرد: این آمار نشاندهنده این است که یک هفتم از مردم ایران حافظ قرآن هستند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار اصفهان افزود: تا سال 84 حدود 680 دارالقرآن در ایران داشتیم در حالی که اکنون تعداد این مراکز به حدود 20 هزار رسیده است که این ناشی از نگاه حاکمیتی بر قرآن است.
وی به پیشتازی استان اصفهان در انجام امور فرهنگی و قرآنی اشاره و اذعان داشت: نخستین جشنواره قرآن و عترت تسنیم را دو سال گذشته در اصفهان برگزار کردیم که در آن نزدیک به 600 فیلم قرآنی تولید شد./ج1