وی در ماه ژوئن تحت عمل جراحی مقدماتی قرار گرفت که طی آن یک تکه پوست روی صورتش جایی که قرار است بینی در آنجا قرار گیرد، گذاشته شد.
این نوجوان امیدوار است پس از این عمل جراحی بتواند اولین شغل مستقل خود را در کتابخانه نابینایان بدست آورند و ارتباطات روزمره مستقل خود را بنا کند.
وی اظهار داشت که برای انجام آخرین جراحی ها بسیار هیجان انگیز است و به تدریج به داشتن بینی شبیه به همه نزدیک می شود.
این درحالی است که پزشکان برای رسیدن به این مرحله شش سال وقت صرف کردند تا آنها در مرحله ای قرار بگیرند که بتوانند برای کسیدی هوپر نوجوانی که از خود شجاعت قابل توجهی ساخته یک بینی بسازند، چرا که این فرآیند ظریف به توصیف پزشکان شبیه بناکردن پایه های یک خانه بود.
شرایط کسیدی از ابتدای تولد پزشکان را متعجب کرده بود به ویژه این حقیقت که این دختر سالم و سرحال است.
تا امروز دشوارترین بخش این شرایط نادر برای کسیدی هوپر کنار آمدن با دشواریهای روابط اجتماعی بوده است.
در جراحی که وی آخر هفته جاری خواهد داشت، استخوانها و غضروفهایی از قفسه سینه اش برداشته می شود تا قسمت پایین پیشانی جایگزین بینی وی شوند. دوستان و خانواده این دختر نوجوان یک وب سایت برای جمع آوری کمکهای مردمی طراحی کرده اند تا بتوانند هزینه های جراحی را تأمین کنند.
بیمه پزشکی این خانواده 80 درصد از هزینه ها را پوشش می دهد.
دکتر دیوید متیوز جراح کسیدی پیش از استفاده از غضروفها و استخوانها برای ساخت بینی یک غشا را روی صورت وی قرار داده است و گفته شده است که بینی ساخته شده توسط پزشکان برای این نوجوان از پوست برخوردار خواهد شد.
دکتر شرارد ای تاتوم مدیر بخش جراحی بازسازی صورت در بیمارستان کودکان آپ استیت گولیسانو در نیویورگ گفت: بینی نیز شبیه گوش است، آنچه مشاهده می شود کاربردی نیست، بسیاری از مردم بینی خود را در نتیجه وقوع یک و یا ابتلا به سرطان از دست می دهند و به خوبی نفس می کشند و مشام خوبی دارند به این معنا که حس بویایی آنها همچنان کار می کند. بینی چیزی است که ما انتظار داریم مشاهده کنیم اما وجود آن الزامی نیست.
ادم جندشش میشه خوب نصفه شبی خوابشو میبینا