یک کارشناس تغذیه گفت:برای جلوگیری از تشنگی شدید، بهترین راه استفاده از میوه جات است.

دکتر نباتی در گفت وگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه افزود: برای مقابله با تشنگی، بهترین راه استفاده از میوه جاتی مانند هلو، هندوانه و گیلاس است، همچنین روزه دار باید در فاصله ی بین افطارتا سحری، حداقل پنج لیوان از مایعات مانند چای استفاده کند.

وی در ادامه افزود: بهترین مواد غذایی برای سحری استفاده از سبزیجات، میوه جات ،تخم مرغ، برنج با مرغ، کره، مربا،خوراک لوبیا و سیب زمینی است.

همچنین ایشان برای اول افطاری استفاده از خرما، کشمش، یک کف دست سنگک با پنیر، مغز گردو، چای کم رنگ،شیربرنج، شیرباعسل ،کره وخامه را پیشنهاد کرد.

وی در ادامه بیان کرد:استفاده از یک برنامه ی غذایی مناسب زیر نظر یک متخصص و استفاده از خشک بار، گوشت،تخم مرغ ، برای کسانی که دارای شغل های طاقت فرسا هستند توصیه میشود.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه، هنگام افطاری باید پس از مصرف مختصری مواد غذایی، حداقل 20 دقیقه بعد اقدام به غذا خوردن کامل کرد، اظهار کرد: این عمل مانع بروز مشکلات در سیستم جذب مواد غذایی در بدن می شود./س

برچسب ها: سحر ، تغذیه ، ارومیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.