محمد تقي انوشه متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: هر فردي در ماه رمضان بايستي به تغذيه خود اهميت بسيار دهند زيرا بهم خوردگي تنظيمات غذايي منجر به انواع بيماريها در فرد ميشود.
وي افزود: برخي از غذاها در هنگام افطار همچون آش و سوپ كه غذاهاي کاملي هستند آب از دست رفته بدن در طول روز را تامين ميكنند و تركيبي از سبزيجات و پروتئينهاي مختلف را به بدن ميرسانند.
وي به افرادي كه مشكلات گوارشي دارند توصيه كرد: بايد از حبوبات كمتري استفاده كنند.
وي در خاتمه گفت: علاوه بر خوردن آش و سوپ ميتوان از 2 عدد خرما همراه با يك ليوان شير كه غذايي كامل و غني از ويتامين A است استفاده شود.