به گزارش گروه استانهاي باشگاه خبرنگاران، یکی از ویژهترین خصوصیات ماه رمضان در استانخوزستان غذاهای محلی و دسرهایی است که خاص این ماه بوده و در طول شبهای ماه مبارک در اکثر خانهها میتوان را آنها را یافت.
غذاهایی که اغلب با ماهی تهیه میشود و طرفداران زیادی را نیز دارد.
از دسرهای معروف ماه رمضان نیز میتوان به لگیمات، شعریه، رنگینک، کاستر، حلوای مسقطی و فرنی اشاره کرد که زینتبخش سفرههای افطار است.
بسیاری سعی میکنند تا از این دسرها به تعدادی از همسایگان خود داده و در مقابل همسایگان نیز از دسرهای خود به آنها تقدیم میکنند.
علاوه بر همه اینها خرما یک پای ثابت سفرههای افطاری در خوزستان است و اکثر روزهداران نیز روزه خود را با خرما افطار میکنند.
رسم دعوت مهمان و افطاری دادن:
با توجه به ثواب بسیار زیاد افطاریدادن به روزهداران دارد یکی از رسوم زیبای ماه مبارک رمضان در خوزستان دعوت از بستگان، آشنایان، دوستان و همسایگان برای افطاری دادن است.
در این رسم هرکس به توان و بضاعت خود در شبهای ماه رمضان نسبت به دعوت از خویشان و یا دوستان و همسایگان خود کرده تا روزه خود را در کنار یکدیگر افطار کنند./ز