به دنبال درج خبری مبنی بر واردات ٥٥٠ لاشه گوسفندی فاسد از طریق گمرک بندرعباس در یکی از سایت ها، دامپزشکی هرمزگان توضیحاتی ارائه کرد.

طی انتشار خبر واردات ٥٥٠ لاشه گوسفندی فاسد از طریق گمرک بندرعباس با کد خبری ٨١٥٠٢ در تاریخ  1403/11/17در پایگاه خبری حکیم مهر بدینوسیله روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان جوابیه ای به شرح ذیل صادر کرد .

 اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان به عنوان متولی تامین بهداشت واردات صادرات و ترانزیت فرآورده های مرتبط با حوزه دامپزشکی در سنوات گذشته و همچنین طی مدت سال جاری اقدام به ترخیص بهداشتی محموله های مرتبط با دامپزشکی اعم از فرآورده های خام دامی و نهاده های دامی مطابق با ضوابط و قوانین سازمان دامپزشکی کشور نموده است و در موارد عدم انطباق با ضوابط بهداشتی، عدم ترخیص محموله به گمرک شهیدرجایی و در سامانه جامع امور گمرکی اعلام شده است و تمامی مستندات در این اداره کل موجود می باشد.

لذا شایسته است به جهت احترام به امنیت روانی جامعه و ارج نهادن از زحمات کارکنان پرتلاش و خدوم اداره کل دامپزشکی چنانچه هر گونه سوال یا ابهامی در خصوص خدمات این مجموعه متصور است  قبل از ‏انتشار هر گونه اخبار خصوصاً در فضای مجازی آن را با مبادی مربوطه قانونی اش در میان گذاشته شود. شماره ‏تماس 1512 پل ارتباطی با کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان بوده و به تمامی سئوالات، نقطه ‏نظرات و ابهامات در راستای خدمات دامپزشکی مربوط اعلام می گردد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.