به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، فریدالدین حجتالاسلامی صبح امروز در همایشی به مناسبت هفته بهزیستی در شهرستان بهار اظهار داشت: بهزیستی بهترین مکان برای خدمترسانی به افراد معلول است.
وی گفت: حمایتهای خوب دولت و خیرین سبب شد تا در حال حاضر مشکلات جامعه هدف بهزیستی نسبت به قبل کاهش یابد به طوری که ایجاد رفاه نسبتی آنها در دستور کار قرار دارد.
رئیس بهزیستی شهرستان بهار با اشاره به عملکرد مثبت بهزیستی در ابتدای سال 92، برگزاری کلاسهای آموزش مهارتهای زندگی و آموزش پیش از ازدواج برای جمعیت هدف در راستای ارتقای سلامت روان، ارائه خدمات مددکاری و مشاوره به زوجهای مراجعهکننده به مرکز مداخله در خانواده برای کاهش پدیده طلاق، را از جمله اقدامات بهزیستی شهرستان عنوان کرد.
وی افزود: کار در بهزیستی با تمام مشکلاتی که به همراه دارد اگر با صبر، تقوا و اخلاص همراه باشد عبادت محسوب میشود و اگر این خدمت توأم با منت باشد هیچ ارزشی در درگاه خداوند ندارد.
حجتالاسلامی ابراز داشت: امروز در سایه تلاشهای شبانهروزی و سفرهای استانی دولت خدمتگزار بیش از 55 فرصت شغلی برای مددجویان شهرستان بهار با صرف بالغ بر 3 میلیارد و 26 میلیون ریال اعتبار در بخشهای مختلف ایجاد شده است.
وی از پوشش بیمه تأمین اجتماعی 46 نفر از زنان سرپرست خانوار به عنوان دیگر خدمات دولت برای توانمندسازی این افراد یاد کرد.
رئیس بهزیستی شهرستان بهار ارائه مجوز به 32 متقاضی ایجاد مراکز غیر دولتی از جمله مهد کودک، کلینیکهای مددکاری، توانبخشی و ترک اعتیاد را از دیگر اقدامات در بهار معرفی کرد.
رئیس بهزیستی شهرستان بهار ابراز داشت: از مجموع یک هزار و 650 نفر خانوار مددجو و معلول شهرستان، بیش از 543 خانوار ماهانه مستمری دریافت میکنند.
*نیازمند اعتبار هستیم/ خیران ورود کنند
سپس مشاور مدیرکل بهزیستی استان همدان گفت: سازمان بهزیستی سازمانی ارزشی، هدفدار و خدمترسان است که مسئولان باید بیش از پیش به آن توجه کنند.
احمد صلواتیان افزود: توانمندسازی و توانبخشی حرفهای در اولویت کارهای سازمان بهزیستی قرار گرفته و امیدواریم در این عرصه به سطح کشورهای پیشرفته برسیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: بحث گسترده کردن حضور و مشارکت مردم در امور بهزیستی از مقولاتی است که میتواند کمک شایانی به بهزیستی در راستای رسیدن به اهداف داشته باشد.
مشاور مدیرکل بهزیستی همدان اظهار داشت: اجرای برنامههای بهزیستی با توجه به وسعت آسیبهای اجتماعی ناشی از فقر اقتصادی و فرهنگی به ویژه در دهکهای پائین جامعه نیازمند اعتبارات مالی قابل توجهی است که تأمین آن از محل اعتبارات سالیانه دولتی امکانپذیر نخواهد بود و این امر باید از طریق جلب مشارکتهای مردمی جبران شود.