به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، امیر رضوی صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران در اینباره اظهار کرد: عملیات برداشت گندم در استان سمنان با 300 دستگاه کمباین از خرداد ماه در مناطق گرمسیر استان شروع است و تا دهه اول مرداد ماه در مناطق سردسیر استان به پایان میرسد.
وی افزود: در سال جاری بیش از 36 هزار هکتار از مزارع آبی و دیم استان به کشت گندم اختصاص داشت.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: شهرستان میامی با 15 هزار و 500 هکتار اراضی زیرکشت بذر گندم آبی و دیم بیشترین سطح را به خود اختصاص داده بود و شهرستانهای شاهرود با 7 هزار و 785 هکتار و گرمسار با 5 هزار و 500 هکتار در رتبههای بعدی بودند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان کرد: برای کشت گندم آبی در سال زراعی جاری (92-91) با حدود هفت هزار نفر از کشاورزان گندم کار برای کشت ارقام آبی پیشتاز، سایونز، الوند، گاسکوژن، کویر و ارقام دیم کوهدشت، آذر دو و زاگرس قرارداد کشت بسته شده است.
رضوی بیان کرد: در هر شهرستان یک تا دو شرکت خدمات مشاورهای در کنار کارشناسان بخش دولتی بر عملیات کاشت تا برداشت نظارت داشتند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان یادآوری کرد: همزمان با برداشت گندم کار خرید این محصول نیز توسط مراکز خرید در سطح استان با نرخ تضمینی درحال انجام است.